Skip to content

Yritys

KUITULASERLEIKKAUKSEN JA SÄRMÄYKSEN ASIANTUNTIJA

Fibercut Oy on vuonna 2016 perustettu Ähtäriläinen yritys. Tarjoamme alihankintana pääasiassa levyjen leikkausta ja särmäystä. Oma alihankintaverkostomme on myös kattava ja pystytään toimittamaan myös hitsattuja ja koneistettuja osia sekä valmiiksi maalttuja tuotteita. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Pyrimme tuotannossamme hyödyntämään uusinta käytössä olevaa teknologiaa. Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat Ähtärissä ja käytössämme on n.1500 neliöä tuotantotilaa. Fibercut Oy työllistää tällä hetkellä noin 15 metallialan osaajaa.

Fibercut Oy:llä on neljä eri omistajaa. Yksityishenkilöinä Fibercut:ia omistavat Risto Ylikangas ja Jari Ilkka. Risto toimii toimitusjohtajana ja Jari vastaa myynnistä. Molemmilla on laaja kokemus metalliteollisuudesta eri yritysten parissa. Molemmille on aina tärkeää auttaa asiaksta ja löytää ratkaisut myös vaikeasti valmistettaviin osiin. Yrityksinä Fibercut Oy:tä omistavat Campnou Oy ja Tankki Oy. Campnou Oy on alumiiniveneiden runkojen valmistuksen osaaja, joka valmistaa mm. Yamarin Cross -runkoja, Falcon alumiiniveneiden rungot, Alukin veneiden runkoja ja myös uudet XO-Boatsit. Fibercut toimittaa Campnoulle leikattuna ja särmättynä osat. Campnou Oy Paavo Pakarinen toimii hallituksen puheenjohtajana. Tankki Oy suunnittelee ja valmistaa ruostumattomia säiliöitä.

Fibercutilla on yli 200 asiakasta eri metalliteollisuuden aloilta. Meille pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat tärkeitä ja haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja joustavasti. Ähtäristä löytyy laajasti alumiiniveneiden valmistusta. Täällä ovat Campnoun lisäksi myös Busterin valmistus ja Silver-alumiiniveneet. Molemmille heille Fibercut toimittaa levyosia joten Fibercutin tekemiä leikkeitä on siis nähtävissä paljon myös vesillä liikkuessa.